Baby

"A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it." - Frank A. Clark

Et nyfødt barn er vakkert, uskyldig og fremkaller omsorgsfølelse fra oss voksne. Våre barn inspirerer oss gjennom uselvisk kjærlighet. Alle barn er som poeter som lover at et lite hjerte sprer kjærlighet til alle.

Ifølge Europeisk folklore, er storken ansvarlig for å bringe barn til foreldre. Legenden er veldig gammel, men ble popularisert i det 19. århundre av Hans Christian Andersens fortelling om Storken. I følge Wikipedia antyder  Psykoanalytiker Marvin Margolis at den varige karakter av storkefabelen om den nyfødte var knyttet til et psykologisk behov, ved at det lå et ubehag i å diskutere sex og forplantning med barn. Fugler har lenge vært assosiert med morssymboler fra hedenske gudinner, som Juno, den Hellige Ånd, og storken kan ha blitt valgt til å bringe barn for sin hvite fjærdrakt (viser renhet), størrelse (i at det er stor nok til å bære et spedbarn ), og flyr i stor høyde (lignes med å fly mellom jord og himmel).

Infant, eller spedbarn betyr "kan ikke snakke", men min erfaring er at de ikke kan snakke med ord. De minste barna er ofte flinke til å kommunisere med andre på ulike måter, enten gjennom lyder, blikk eller bevegelse. Det gjelder bare å være tålmodig for å registrere disse måtene å kommunisere på. En mor og en far vil lett kunne kommunisere med sitt nyfødte barn fordi de tilbringer mye tid sammen, mens vi andre må vise vår tålmodighet.

Forhåpentligvis vil du ta med din baby til en fotograf, bare for å få disse flotte nyfødt bildene. Spedbarn vokser veldig fort så det er om å være ute tidlig. Jeg ville være beæret om den fotograf du velger er meg, du kan nå meg via min kontaktinformasjon. En god grunn for å velge meg er at jeg har jobbet med nyfødte barn som sykepleier så jeg har en de erfaring fra å håndtere små barn. Jeg er tålmodig, lydhør og varsom. Hvis du ikke ønsker å dra ut med din nyfødte så kan jeg også inviteres hjem til dere. Å få det privilegiet det er å delta i det varme forholdet mellom foreldre og deres nyfødte barn er en velsignelse, og jeg føler meg ydmyk og takknemlig for at jeg kan vise dette gjennom bilder

 

 

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below