Velkommen

Jeg er så begeistret for din kommende FOTOGRAFERING! Enten jeg skal fotografere deg, din søte familie, eller i forbindelse med feiring av et spesielt øyeblikk i livet ditt, som en konfirmasjon, bursdag, jubileum, bryllup eller ny baby, er jeg så beæret over å hjelpe deg å skape minner du vil verne om for livet. Jeg har laget en veiledningen for å hjelpe deg til å få mest mulig ut av bildene dine, og i den tiden du har lest gjennom veilederen, vil du, forhåpentligvis, ha svar på dine spørsmål og føler deg mer enn klar og forberedt for fotograferingen. Når vi møtes vil jeg ta meg av resten! Din eneste jobb under fotograferingen er å være deg selv, le mye, og la meg skape bildene du vil elske for alltid. Jeg kan ikke vente med å få deg inn foran kameraet mitt!

Du er hjertelig velkommen til å se deg rundt på hjemmesiden. Hvis du har noen spørsmål, send meg gjerne en epost og jeg vil ta kontakt så raskt som mulig.

Du er også velkommen til å følge med på bloggen min her på hjemmesiden, der vil det oftere komme oppdateringer. I tillegg har jeg egen Facebookside og Instagram-profil som kan være interessant å følge.

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg,

beste hilsen

Trine Lise - Trini

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below